Chinese Bami of Mihoen Singapore?

Even geen zin in een van de vertrouwde gerechten? We hebben een menukaart met vele exotische specialiteiten die het proberen waard zijn.

Chinese Mini Loempia's

Een groot scala aan voor- en bijgerechten maakt uw etentje compleet. Zin in Mini Loempia's, Chinese Tomatensoep, Kroepoek of Saté?

Maandmenu A

voor 2 personen

€ 15,95

Babi Pangang

Mager varkensvlees in rode pikante saus

Tipan Yuk

Varkenshaas met groente in pikante zwarte saus

Foe Yong Hai

Roergebakken ei met vlees en groente

Saté

2 stokjes kipsaté in pindasaus

Kroepoek en Atjar

Bami, Nasi of Witte Rijst

Maandmenu B

voor 2-3 personen

€ 19,95

Babi Pangang

Mager varkensvlees in rode pikante saus

Koe Lo Yuk

Varkensvlees in deeg met zoetzure saus

Tipan Yuk

Varkenshaas met groente in pikante zwarte saus

Tjap Tjoi

Roergebakken groente met varkenshaas

Saté en Mini Loempia's

2 stokjes kipsaté in pindasaus en 4 Mini Loempia's

Kroepoek en Atjar

Bami en Nasi

  • Geopend vanaf 12:00 tot 21:00

  • Het restaurant is enkele weken gesloten geweest en wij hebben maatregelen genomen tbv het tegengaan van de verspreiding van het covid-19 virus. Inmiddels zijn we een paar weken verder, hebben wij een en ander gemarkeerd en afgezet waarmee duidelijk is dat ook de anderhalve meter...

  • De pagina met de catering menu’s is toegevoegd. Hier vindt u een selectie van 4 menu’s die vanaf 10 of 15 personen besteld kunnen worden. Ideaal voor feestje op de zaak of thuis waar u uw gasten ook een hapje te eten aan wil bieden....

Chinees Specialiteiten Restaurant

Fine Food heeft een uitgebreid menu van traditionele Chinese gerechten evenals de vertrouwde afhaal- en combinatiegerechten. Centraal gelegen in De Ruwert in Oss. Bereikbaar vanuit het winkelcentrum evenals van buiten nadat de meeste winkels gesloten zijn. Tevens altijd gratis parkeren voor de deur.

Speciale Gelegenheid?

Wilt u uit eten met een groot gezelschap, geeft u een feestje waarbij u zelf niet wil koken of wil u met uw bedrijf een buffet aanbieden? Of u kiest om af te halen voor bijvoorbeeld 15 personen, uit eten wil met 20 man of een buffet wil organiseren; wij kunnen u het voor u regelen en tevens adviseren. Als u vragen heeft kan u altijd bellen of mailen.