Wet AVG

Wet AVG

Met de komst van de nieuwe wet over Algemene Verordening Gegevensbescherming, afgekort AVG, moet elk bedrijf ook aangeven hoe om wordt gegaan met de gegevens van de gebruikers van de website, klantgegevens bij bestellingen, etc. Dat betekent tevens dat we u als bezoeker van de website moeten inlichten wat we van u opslaan, wat we met uw gegevens doen, hoe we dat bewaren, hoe lang dat bewaart blijft, met wie we dat delen, of we dat analyseren, etc, etc.

We kunnen u vertellen dat er eigenlijk niet zo veel gebeurt. U hoeft geen toestemming te geven voor Cookies omdat de simpele reden dat we die niet gebruiken. We gebruiken geen tracking en analytics om te kijken van welke locatie u onze website bezoekt, hoe vaak en hoe lang u dat doet. U gegevens krijgen we niet en blijven zodoende ook niet bewaard op de site nadat u de site bezocht hebt. De internetpagina van het restaurant beschikt over een SSL certificaat, dat betekent dat u de site veilig kan bezoeken en gegevens die u invult niet onderschept kunnen worden. Nu kan u verder ook niets invullen dus hoeft u zich helemaal niet druk te maken.

Al met al hopen we u voldoende ingelicht te hebben dat we de website alleen gebruiken om u de informatie te bieden van het restaurant die u zoekt en geen data van u op te slaan. Als de website helemaal op orde is zal deze statement omtrent de privacybescherming met een link onderaan op de voorpagina vinden.